Jeg havde besluttet at gøre denne ikon færdig i dag. Jeg er næsten færdig. En del småting mangler, inskriptioner f.eks. Men det føles ok at slippe den nu. Den kommer med over i min stue, så kan jeg gå og kikke på den og se om der er noget som skal ændres.

Jeg er glad for at det endelig er lykkes for mig at komme i mål. Samtalen er færdig mellem de to, men jeg kan altid vende tilbage og lytte – igen.

Sådan blev resultatet:

“Jesus kom da til en by i Samaria, der hed Sykar, i nærheden af det stykke jord, Jakob gav sin søn Josef. Dér var Jakobskilden. Træt af vandringen satte Jesus sig så ved kilden; det var ved den sjette time. En samaritansk kvinde kom for at hente vand. Jesus sagde til hende: »Giv mig noget at drikke.« Hans disciple var nemlig gået ind til byen for at købe mad. Den samaritanske kvinde sagde til ham: »Hvordan kan du, en jøde, be-de mig, en samaritansk kvinde, om noget at drikke?« – jøder vil nemlig ikke have med samaritanere at gøre. Jesus svarede hende: »Hvis du kendte Guds gave og vidste, hvem det er, der siger til dig: Giv mig noget at drikke, så ville du have bedt ham, og han ville have givet dig levende vand.« Kvinden sagde til ham: »Herre, du har ingen spand, og brønden er dyb; hvor får du så levende vand fra? Du er vel ikke større end vor fader Jakob, som gav os brønden og selv drak af den, ligesom hans sønner og hans kvæg?« Jesus svarede hende: »Enhver, som drikker af dette vand, skal tørste igen. Men den, der drikker af det vand, jeg vil give ham, skal aldrig i evighed tørste. Det vand, jeg vil give ham, skal i ham blive en kilde, som vælder med vand til evigt liv.«

AMEN


3 Kommentarer

Janne Nielsen · 11. april 2021 kl. 8:04

Kære Anne. Tillykke med resultatet! Jeg forstod ikke din idé med det hvide slør. Men efter at have set det, synes jeg, det fuldender fortællingen.

    anne · 11. april 2021 kl. 10:07

    Tak kære Janne!
    Det glæder mig, jeg har også været i tvivl!

Marie Ek Lipanovska · 13. april 2021 kl. 8:32

Så vacker! <3

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *