Der er stadig plads på dette kursus som er for begyndere.

Der er kun 4 pladser på dette hold. Du vil lære de helt elementære elementer i ikonmaleriet.

Maria i forb√łn


Den ikon vi skal male er min egen udgave af Maria i forb√łn som vist p√• billedet her ovenfor.
Vi starter med at lave en kopi af ikonen du skal male, og den kopieres ned p√• den gessobehandlede tr√¶plade. Alle forklarende streger males, og s√• begynder selve det at male. Du l√¶rer selv at blande din egen √¶g emulsion, bindemidlet til vore farver, og det er en blanding af √¶ggeblomme og hvidvin tilsat lidt lavendelolie. Vi bruger t√łrre pigmenter, de fleste naturlige, som vi blander op med √¶gemulsionen til den √łnskede farve og konsistens.P√• dette kursus l√¶rer du at male en ikon i tetrachrome, dvs. vi bruger kun 4 farver, nemlig titaniumhvid, oxydgul, engelsk r√łd og mars sort.
Der vil ogs√• blive undervist i at forgylde f.eks. baggrund eller glorie i 23,75 karat bladguld.Der undervises fra 10 ‚Äď 16 i 5 dage, med en halv times frokostpause.

Pris og betaling
Du tilmeldes ved at betale et depositum på 500 kr. Indbetaling til mobilepay 40106630.Med i prisen på kr.3000, er alt kursusmateriale, dvs. gessobehandlet lindetræsplade, alle farvepigmenter og bladguld. Du skal medbringe dine egne pensler og tegnegrej.
Vi starter hver dag med en kort meditation og b√łn.
Yderligere oplysninger: på tlf. 40106630


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *