Der er stadig plads pĂĄ dette kursus som er for begyndere.

Der er kun 4 pladser på dette hold. Du vil lære de helt elementære elementer i ikonmaleriet.

Maria i forbøn


Den ikon vi skal male er min egen udgave af Maria i forbøn som vist på billedet her ovenfor.
Vi starter med at lave en kopi af ikonen du skal male, og den kopieres ned på den gessobehandlede træplade. Alle forklarende streger males, og så begynder selve det at male. Du lærer selv at blande din egen æg emulsion, bindemidlet til vore farver, og det er en blanding af æggeblomme og hvidvin tilsat lidt lavendelolie. Vi bruger tørre pigmenter, de fleste naturlige, som vi blander op med ægemulsionen til den ønskede farve og konsistens.På dette kursus lærer du at male en ikon i tetrachrome, dvs. vi bruger kun 4 farver, nemlig titaniumhvid, oxydgul, engelsk rød og mars sort.
Der vil også blive undervist i at forgylde f.eks. baggrund eller glorie i 23,75 karat bladguld.Der undervises fra 10 – 16 i 5 dage, med en halv times frokostpause.

Pris og betaling
Du tilmeldes ved at betale et depositum på 500 kr. Indbetaling til mobilepay 40106630.Med i prisen på kr.3000, er alt kursusmateriale, dvs. gessobehandlet lindetræsplade, alle farvepigmenter og bladguld. Du skal medbringe dine egne pensler og tegnegrej.
Vi starter hver dag med en kort meditation og bøn.
Yderligere oplysninger: pĂĄ tlf. 40106630


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d