I bunden af den gamle carport på Aspevej, lå en stak skifergrå fliser, 15 x 15 cm.
Nu har jeg brugt endnu en flise til at male på. Jeg har tiilbragt et par timer af denne lørdags eftermiddag på at male Kristus. Denne gang lagde jeg en bundfarve af engelsk rød og oxydgul over hele flisen, og malede Kristus ansigt ovenpå… Den er også malet i tetrachrome.

Jeg har brugt min almindelige ægtempera blanding. Nu skal den få etlag spray lak eller to – og så skal den få lov til at komme op over døren ud til haven, i stedet for den Maria med barnet som har hængt der udenfor i over 4 år, men nu ser den lidt slidt ud.

Jeg glæder mig til at få Kristus over døren…

Nyd dagen!!


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *