Det er altid veldig spændende når man skal i gang med ansigtet.  Jeg ved at frustrationerne meget let kan komme, for i begyndelsen ser det alt andet end godt ud, og det kan være svært at acceptere.  Men man kan aldrig bedømme noget som er halvfærdig, så det er bare om at være i processen og have fuld tillid til at slutresultatet bliver perfekt.

dag3

Her det aller første lag lagt på.  Jeg har brugt en blanding af disse farver:  Rå siena, engelsk rød, kromoxydgrøn og zinkhvid.

Jeg har trukket øjne, næse og mund kraftigt op, sådan at de “følger med” hele vejen op i gennem lagene.

 

 

dag3 III

 

 

 

 

Efter ca. 4-5 lag ser det sådan ud.  Øjnene er ved at forsvinde, så jeg trækker dem op igen, med en blanding af oxydrød og sort.

Det ser også ud til at sankir bliver en smule for mørk, det vil jeg regulere inden næste lag lægges på, ved at have en lille smule hvidt i min blanding.

 

 

dag3 4

 

 

Sankir er nu blevet en smule lysere og der er lagt to lag mere på.

Nu er farven ved at være helt dækkende og nuancen kan jeg også godt li.

Nu tørrer den lidt  i solen, mens jeg spiser min frokost.  Bagefter vil jeg jeg begynde med øjne, næse og mund.

Der var en smule sommer i Tisvildeleje i dag!

 

Dag3 V

 

Så er øjne næse og mund trukket op igen og jeg er så småt begyndt at arbejde med øjnene og lysningerne på øjeæblet.  Jeg har mellem hvert 3. lag tilført en lille dråbe æg mere i min farveblanding. Det giver et pænt slutresultat og med en bund som ikke er for fed i starten.

Øjnene kræver en lille justering synes jeg, det vil jeg arbejde videre med i morgen.

 

Tak kære Gud for endnu en dejlig dag.


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: