Det er altid veldig sp√¶ndende n√•r man skal i gang med ansigtet. ¬†Jeg ved at frustrationerne meget let kan komme, for i begyndelsen ser det alt andet end godt ud, og det kan v√¶re sv√¶rt at acceptere. ¬†Men man kan aldrig bed√łmme noget som er halvf√¶rdig, s√• det er bare om at v√¶re i processen og have fuld tillid til at slutresultatet bliver perfekt.

dag3

Her det aller f√łrste lag lagt p√•. ¬†Jeg har brugt en blanding af disse farver: ¬†R√• siena, engelsk r√łd, kromoxydgr√łn og zinkhvid.

Jeg har trukket √łjne, n√¶se og mund kraftigt op, s√•dan at de “f√łlger med” hele vejen op i gennem lagene.

 

 

dag3 III

 

 

 

 

Efter ca. 4-5 lag ser det s√•dan ud. ¬†√ėjnene er ved at forsvinde, s√• jeg tr√¶kker dem op igen, med en blanding af oxydr√łd og sort.

Det ser ogs√• ud til at sankir bliver en smule for m√łrk, det vil jeg regulere inden n√¶ste lag l√¶gges p√•, ved at have en lille smule hvidt i min blanding.

 

 

dag3 4

 

 

Sankir er nu blevet en smule lysere og der er lagt to lag mere på.

Nu er farven ved at være helt dækkende og nuancen kan jeg også godt li.

Nu t√łrrer den lidt ¬†i solen, mens jeg spiser min frokost. ¬†Bagefter vil jeg jeg begynde med √łjne, n√¶se og mund.

Der var en smule sommer i Tisvildeleje i dag!

 

Dag3 V

 

S√• er √łjne n√¶se og mund trukket op igen og jeg er s√• sm√•t begyndt at arbejde med √łjnene og lysningerne p√• √łje√¶blet. ¬†Jeg har mellem hvert 3. lag tilf√łrt en lille dr√•be √¶g mere i min farveblanding. Det giver et p√¶nt slutresultat og med en bund som ikke er for fed i starten.

√ėjnene kr√¶ver en lille justering synes jeg, det vil jeg arbejde videre med i morgen.

 

Tak kære Gud for endnu en dejlig dag.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *