Endelig har jeg taget mod til mig, og optaget mig selv på video mens jeg tegner en engels ansigt. Husk jeg er nybegynder Рjeg viser dette primært til de elever der skal på kursus hos mig  i august, september og november, undervisningen foregår i Galleri St. Helene i Tisvildeleje.

Skulle andre ogs√• have lyst til at √łve sig, s√• er det en ekstragevinst for mig.

Jeg bruger den viden jeg har f√•et fra George Kordis, fra hans undervisning i november 2017 i Galleri St. Helene, og ogs√• det jeg har l√¶rt ved at studere hans bog: “Icon as Communion”, en uundv√¶rlig l√¶rebog for en ikonmaler.

Jeg f√łlger ogs√• Julia Bridget Hayes undervisning p√• Patreon.com. Det er virkelig l√¶rerigt for ikonmalere som ikke kun vil kopiere andres ikoner, men som vil l√¶re faget fra bunden.

Det vil jeg.

 

Tak fordi du kikkede med!

 

 


2 Kommentarer

Lotte · 7. juli 2018 kl. 11:22

Hun blev da rigtig fin??

    1annemarie · 7. juli 2018 kl. 11:51

    Tak Lotte- jeg gjorde mig ogs√• umage, selv om det gik hurtigt…
    ‚̧ԳŹ

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *