Endelig har jeg taget mod til mig, og optaget mig selv pĂĄ video mens jeg tegner en engels ansigt. Husk jeg er nybegynder – jeg viser dette primært til de elever der skal pĂĄ kursus hos mig  i august, september og november, undervisningen foregĂĄr i Galleri St. Helene i Tisvildeleje.

Skulle andre også have lyst til at øve sig, så er det en ekstragevinst for mig.

Jeg bruger den viden jeg har fĂĄet fra George Kordis, fra hans undervisning i november 2017 i Galleri St. Helene, og ogsĂĄ det jeg har lært ved at studere hans bog: “Icon as Communion”, en uundværlig lærebog for en ikonmaler.

Jeg følger også Julia Bridget Hayes undervisning på Patreon.com. Det er virkelig lærerigt for ikonmalere som ikke kun vil kopiere andres ikoner, men som vil lære faget fra bunden.

Det vil jeg.

 

Tak fordi du kikkede med!

 

 


2 Kommentarer

Lotte · juli 7, 2018 kl. 11:22 am

Hun blev da rigtig fin??

    1annemarie · juli 7, 2018 kl. 11:51 am

    Tak Lotte- jeg gjorde mig ogsĂĄ umage, selv om det gik hurtigt…
    ❤️

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d