Vældig lærerigt! Det første forsøg på protoplasma på denne finerplade blev alt for lyst.

Nogle flere tynde lag, med den samme farve, men tilsat noget mere engelsk rød og et strejf af sort er blevet lagt på. De første øjne, næse og mund blev således malet over, men jeg kunne stadig skimte det hele gennem den nye farve.

Jeg kan godt li’ at protoplasma ikke er grønlig, men varmere…

Så nu er dette resultatet. Nye øjne næse og mund, og et utal af stadig lysere farve i ansigtet.

Jomfru Maria ved korset. Min helt egen, fra tegning til dette resultat.


2 Kommentarer

Dorte Hammelev · 30. august 2018 kl. 13:32

Åhh hvor er hun smuk❤️ og helt enig med det om at det ikke må være for grønt, så ligner de nogen der er søsyge. Tillykke med det flotte resultat, ikke at jeg ville have tvivlet på at det blev sådan. Knus Dorte

Sendt fra min iPhone

> Den 30. aug. 2018 kl. 14.28 skrev Kursus i ikonmaling – Galleri St. Helene : > > >

    1annemarie · 30. august 2018 kl. 13:34

    Det glæder mig du synes det! Tak Dorte!?

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *