Alt har ligget stille i mit lille galleri, siden det sidste kursus i marts måned. Vort hus på Dyrekærskellet blev heldigvis solgt, og vi bor nu midlertidigt i Rågeleje. Det gamle hus på grunden er revet ned. Jordbundsundersøgelsen er foretaget og er godkendt. Og nu er det at vor tålmodighed kommer på en sidste, meget streng prøve. Processen med byggetilladelse, tegninger og materialevalg er afsluttet. Hustegningen er lavet af Erik, med små modifikationer fra byggefirmaet. Pt. venter vi kun på tidsplanen fra Scanwoo, som står for byggeriet. EN ting ligger nu helt fast: byggeriet på Aspevej gå i gang i uge 24. Vi mangler “kun” en plan for resten af byggeriet, og en cirka dato for hvornår vi kan flytte ind. Vi venter – tålmodigt på tidsplanen. Vi får et dejligt bjælkehus på 120 kvm, malet i sort/grå, med vinduer og døre, stern osv. i blågrå. Sådan kommer vort nye hus til at se ud:

Tegning af nyt hus

Dette indebærer at jeg fra august, vil kunne invitere til temadage og ikonværksted igen – og det glæder jeg mig til. Som det er nu, mangler der jo toiletfaciliteter, men det vil komme fra uge 25. Husk at jeg har åbent i galleriet hver lørdag fra 13.-16. Der vil dog være lukket de 4 første lørdage i juni.

Jeg har kun planlagt ét kursus i den resterende del af året, og det bliver fra den 13.-17. november, hvor vi skal male Kristi fødsel . Jeg er i gang med at tegne en forenklet udgave af Kristi fødsel, som vil danne forlæg på kurset. Der er pt. en plads tilbage på det hold.

Jeg glæder mig til at byggeriet går i gang – og til at jeg kan invitere til nye aktiviteter efter sommerferien!

Fred i dit, mit og alles hjerter,

Anne-Marie


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: