Alt har ligget stille i mit lille galleri, siden det sidste kursus i marts mĂĄned. Vort hus pĂĄ Dyrekærskellet blev heldigvis solgt, og vi bor nu midlertidigt i RĂĄgeleje. Det gamle hus pĂĄ grunden er revet ned. Jordbundsundersøgelsen er foretaget og er godkendt. Og nu er det at vor tĂĄlmodighed kommer pĂĄ en sidste, meget streng prøve. Processen med byggetilladelse, tegninger og materialevalg er afsluttet. Hustegningen er lavet af Erik, med smĂĄ modifikationer fra byggefirmaet. Pt. venter vi kun pĂĄ tidsplanen fra Scanwoo, som stĂĄr for byggeriet. EN ting ligger nu helt fast: byggeriet pĂĄ Aspevej gĂĄ i gang i uge 24. Vi mangler “kun” en plan for resten af byggeriet, og en cirka dato for hvornĂĄr vi kan flytte ind. Vi venter – tĂĄlmodigt pĂĄ tidsplanen. Vi fĂĄr et dejligt bjælkehus pĂĄ 120 kvm, malet i sort/grĂĄ, med vinduer og døre, stern osv. i blĂĄgrĂĄ. SĂĄdan kommer vort nye hus til at se ud:

Tegning af nyt hus

Dette indebærer at jeg fra august, vil kunne invitere til temadage og ikonværksted igen – og det glæder jeg mig til. Som det er nu, mangler der jo toiletfaciliteter, men det vil komme fra uge 25. Husk at jeg har ĂĄbent i galleriet hver lørdag fra 13.-16. Der vil dog være lukket de 4 første lørdage i juni.

Jeg har kun planlagt ét kursus i den resterende del af året, og det bliver fra den 13.-17. november, hvor vi skal male Kristi fødsel . Jeg er i gang med at tegne en forenklet udgave af Kristi fødsel, som vil danne forlæg på kurset. Der er pt. en plads tilbage på det hold.

Jeg glæder mig til at byggeriet gĂĄr i gang – og til at jeg kan invitere til nye aktiviteter efter sommerferien!

Fred i dit, mit og alles hjerter,

Anne-Marie


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: