Alt har ligget stille i mit lille galleri, siden det sidste kursus i marts m√•ned. Vort hus p√• Dyrek√¶rskellet blev heldigvis solgt, og vi bor nu midlertidigt i R√•geleje. Det gamle hus p√• grunden er revet ned. Jordbundsunders√łgelsen er foretaget og er godkendt. Og nu er det at vor t√•lmodighed kommer p√• en sidste, meget streng pr√łve. Processen med byggetilladelse, tegninger og materialevalg er afsluttet. Hustegningen er lavet af Erik, med sm√• modifikationer fra byggefirmaet. Pt. venter vi kun p√• tidsplanen fra Scanwoo, som st√•r for byggeriet. EN ting ligger nu helt fast: byggeriet p√• Aspevej g√• i gang i uge 24. Vi mangler “kun” en plan for resten af byggeriet, og en cirka dato for hvorn√•r vi kan flytte ind. Vi venter – t√•lmodigt p√• tidsplanen. Vi f√•r et dejligt bj√¶lkehus p√• 120 kvm, malet i sort/gr√•, med vinduer og d√łre, stern osv. i bl√•gr√•. S√•dan kommer vort nye hus til at se ud:

Tegning af nyt hus

Dette indeb√¶rer at jeg fra august, vil kunne invitere til temadage og ikonv√¶rksted igen – og det gl√¶der jeg mig til. Som det er nu, mangler der jo toiletfaciliteter, men det vil komme fra uge 25. Husk at jeg har √•bent i galleriet hver l√łrdag fra 13.-16. Der vil dog v√¶re lukket de 4 f√łrste l√łrdage i juni.

Jeg har kun planlagt √©t kursus i den resterende del af √•ret, og det bliver fra den 13.-17. november, hvor vi skal male Kristi f√łdsel . Jeg er i gang med at tegne en forenklet udgave af Kristi f√łdsel, som vil danne forl√¶g p√• kurset. Der er pt. en plads tilbage p√• det hold.

Jeg glæder mig til at byggeriet går i gang Рog til at jeg kan invitere til nye aktiviteter efter sommerferien!

Fred i dit, mit og alles hjerter,

Anne-Marie


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *